وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

راننده کامیون مرگ دادگاهی می‌شود

پلیس انگلیس از حاضر شدن راننده ای که در کامیون وی جسد ۳۹ مهاجر آسیایی کشف شده بود، در دادگاه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مائوریک رابینسون» اهل ایرلند شمالی، راننده ای که در کامیون وی جسد ۳۹ مهاجر کشف شده در دادگاه بدوی Chelmsford در شمال شرقی لندن حاضر می شود.

 

جسدهای کشف شده از این کامیون متعلق به مهاجرانی از چین و هنگ کنگ است.

 

رابینسون که ۲۵ سال سن دارد، بایستی به صورت ویدیو کنفرانس در مقابل دادگاه منطقه چلمزفورد در مقابل قاضی قرار بگیرد.

 

رابینسون به ۳۹ فقره قتل، قاچاق انسان و تخلفاتی از جمله مهاجرت و پولشویی متهم شده است.

 

جسد ۳۱ مرد و ۸ زن در یک کانتینر یخچال‌دار در ساعات ابتدایی چهارشنبه هفته گذشته توسط پلیس کشف شد و در روز پنجشنبه ۲۴ اکتبر رابینسون بازداشت شد.

 

در همین رابطه در ویتنام تست دی‌ان‌ای از خانواده‌هایی که گمان می‌کنند بستگانشان در این کامیون حضور داشته در حال انجام است تا به شناسایی قربانیان کمک کند.دو مرد و یک زن دیگر نیز در خصوص این پرونده تاکنون توسط پلیس بازداشت شده بودند که هر دو با قرار وثیقه آزاد شدند.

 

پلیس ایرلند شمالی در روزهای گذشته اعلام کرد که در جریان تحقیقات مرتبط به این رویداد پلیس به سه محل در ایرلند شمالی یورش برده و هم‌زمان آژانس ملی جرایم در حال یافتن سرنخ‌هایی از ارتباط میان این رویداد دلخراش و گروه‌های‌ تبهکاری سازمان یافته است.

 

پلیس دوبلین نیز یک مرد ۲۰ ساله را در خصوص این پرونده بازداشت کرده بود که وی نیز فعلا با قرار وثیقه آزاد شده است.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار